SDU bericht nieuwe 6de druk Handboek Mediation

SDU bericht nieuwe 6de druk Handboek Mediation

door Verwijderde gebruiker -
Aantal antwoorden: 0

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij vraag ik uw aandacht voor het volgende.

Zoals u wellicht heb vernomen, is op dit moment de 5de druk van het Handboek Mediation niet meer voorradig. Tot de 6e druk verschijnt op 13 juni a.s., waarover later meer, komt er geen nieuwe voorraad. 

Tot dat moment kunt u (cursisten CvC) contact met Gert Jan Schinkel (via g.schinkel(sdu.nl) op nemen;Hij kan u een PDF- of eBookversie leveren. Intop, de Organisatie die verantwoordelijk is voor de examens, heeft op haar website de hiernavolgende tekst opgenomen; met name de overgangstijd m.b.t. het theorie-examen is van belang voor u als cursist.

Nieuwe druk Handboek Mediation (website www.mediationtoets.nl)
Van de SDU hebben wij vernomen dat op 13 juni 2017 een nieuw Handboek Mediation zal verschijnen. Het huidige handboek (5e herziene druk) blijkt bij SDU niet meer voorradig te zijn. Wel kan de SDU een PDF leveren van deze druk of het e-Book. Wij begrijpen dat dit ongemak oplevert. Intop heeft besloten om een ruime overgangstijd in acht te nemen waarin het theorie-examen zowel met de huidige (vijfde druk) als met de nieuwe (zesde druk) kan worden gemaakt. Bij de aanmelding voor het theorie-examen kan de kandidaat aanvinken met welke druk in de opleiding is gewerkt en bij afname van het theorie-examen zal daar rekening mee worden gehouden. De PDF versie van het Handboek Mediation kan per e-mail worden aangevraagd bij SDU: G.Schinkel(sdu.nl. Zoals gezegd, verschijnt op 13 juni a. s. de 6 druk van het Handboek Mediation. Het ISBN daarvan gaat luiden: 9789012399456, en gaat kosten € 85 incl. btw. De prijs van het eBook wordt € 65 incl. btw (ISBN 9789012399463).